Podrška Draganu Čoviću

Predsjednik Hrvatskog generalskog zbora Pavao Miljavac i članovi HGZ-a iskazali su potporu dr. Draganu Čoviću kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ispred HDZ-a BiH i HNS-a na predstojećim Općim izborima 2018. godine, kao i ostalim kandidatima Hrvatskog narodnog sabora za sve razine vlasti. 

Hrvatski generalski zbor pruža potporu Hrvatima u BiH ne samo kao svoju dužnost, zakonsku ili ustavna obvezu, već kao osjećaj pripadnosti hrvatskom narodu, bez obzira na zemljopisne granice. Potrebno je zajedništvo koje nas je sačuvalo kroz povijest i koje će stvarati uspješniju sadašnjost i budućnost hrvatskog naroda u BiH i Hrvatskoj. Hrvatski narod mora biti u zajedništvu, jer samo tako može osigurati jednakopravnost s ostalim narodima u BiH, jer je BiH i domovina Hrvata, a svoju budućnost može graditi i uz snažnu potporu Vlade RH.

Hrvatski generalski zbor prepoznaje snagu i zajedništvo u programu i kandidatima okupljenima oko HDZ-a BiH i HNS-a te im dajemo potporu na predstojećim Općim izborima u BiH, a uvjereni smo da će hrvatski narod legitimno birati dr. Dragana Čovića za hrvatskog člana u Predsjedništvo BiH.

"Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što."

 

 

 

  

Udruga je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.